Centar privatnosti

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na našu web stranicu!

Ovi Uvjeti korištenja (“Uvjeti”) predstavljaju pravni sporazum između vas (“Korisnik”) i INTALJO d.o.o. (“mi”, “nas” ili “naše”). Ovi Uvjeti uređuju vaše pristupanje i korištenje naše web stranice www.intaljo.hr (“Web stranica”).

Vaše prihvaćanje

Pristupom ili korištenjem Web stranice prihvaćate i suglašavate se s ovim Uvjetima. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih Uvjeta, molimo vas da ne pristupate Web stranici.

Promjene Uvjeta

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ili ažurirati ove Uvjete objavom izmjena na Web stranici. Vaše je daljnje korištenje Web stranice nakon objavljivanja izmijenjenih Uvjeta smatra se prihvaćanjem tih izmjena.

Korištenje Web stranice

Web stranicu smijete koristiti samo za zakonite svrhe i u skladu s ovim Uvjetima.

Zabranjeno je:

 • Kršiti ili pokušavati kršiti sigurnost Web stranice.
 • Koristiti Web stranicu za bilo kakvu ilegalnu ili neodobrenu svrhu.
 • Ometati ili smetati bilo kojeg drugog korisnika pri korištenju Web stranice.
 • Prenositi ili pokušavati prenositi bilo kakav virus ili drugi štetan kod na Web stranicu.
 • Koristiti Web stranicu na način koji bi mogao onesposobiti, preopteretiti ili oštetiti naše servere ili mreže.

Autorska prava i intelektualna vlasništva

Sadržaj Web stranice, uključujući tekst, grafiku, logotipe, slike, video zapise, softver i druge materijale (zajedno “Sadržaj”) je naše vlasništvo ili vlasništvo naših davatelja licence i zaštićen je autorskim i drugim zakonima o intelektualnoj vlasnini. Korisnik smije prikazivati ili reproducirati bilo koji dio Sadržaja bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja.

Odricanje odgovornosti

Web stranicu i Sadržaj pružamo “takvim kakvi jesu” i “kakvi su dostupni”. Ne dajemo nikakve izričite ili pretpostavljene garancije u vezi s Web stranicom ili Sadržajem, uključujući, ali ne ograničeno na, garancije prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nekršenja autorskog prava.

Ne odgovaramo za nikakvu štetu nastalu kao posljedica ili u vezi s vašim korištenjem Web stranice ili Sadržaja.

Ograničenje odgovornosti

U maksimalnoj mjeri dopuštenoj zakonom, ne odgovaramo za nikakvu izravnu, neizravnu, posrednu, kaznenu ili slučajnu štetu nastalu iz ili u vezi s vašim korištenjem Web stranice ili Sadržaja.

Prekid pristupa

Možemo prekinuti ili suspendirati vaš pristup Web stranici u bilo kojem trenutku, s razlogom ili bez razloga.

Primjena prava i nadležnost

Ovi Uvjeti se tumače i primjenjuju u skladu s zakonima EU. Svi sporovi koji nastanu iz ili u vezi s ovim Uvjetima ili vašim korištenjem Web stranice bit će podložni isključivoj nadležnosti sudova Republike Hrvatske.

Cjelokupni sporazum

Ovi Uvjeti predstavljaju cjeloviti sporazum između vas i nas u vezi s korištenjem Web stranice i zamjenjuju sve prethodne ili istodobne komunikacije i prijedloge, bez obzira na oblik, između vas i nas. Korištenjem stranice prihvaćate ove uvjete korištenja.

 

Politika privatnosti i kolačića

O tvrtci

INTALJO d.o.o. za trgovinu, turizam, ugostiteljstvo i usluge

Poljička cesta 67,

21314 Dugi Rat,

Hrvatska

 

Politika Kolačića (Cookies Policy)

Što su kolačići (cookies)?

Kolačići su male datoteke koje se spremaju na vaš uređaj tijekom posjeta našoj web stranici. Kolačići se obično koriste kako bi se omogućila web stranica ili aplikacija da zapamti vaše radnje i izbore tijekom vremena (kao što je što je prijava, jezik, veličina slova i druge postavke prikaza) te tako poboljšala vaša korisničko iskustvo.

Kako koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće za različite svrhe, uključujući:

 • Memorije vaših preferencija: Kolačići nam omogućuju da zapamtimo informacije o vašim preferencijama i prilagodimo vam web stranicu prema tim preferencijama.
 • Analizu korisničke aktivnosti: Kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu web stranicu i poboljšamo njenu funkcionalnost i vaše korisničko iskustvo.
 • Ciljano oglašavanje: Kolačiće možemo koristiti za prikazivanje relevantnijih oglasa na našoj web stranici i drugim web stranicama koje posjećujete.

 

Kolačići trećih strana

Može biti da na našoj web stranici koristimo i kolačiće trećih strana, kao što su Google Analytics ili alatke za društvene medije. Ove treće strane postavljaju svoje vlastite kolačiće kako bi im omogućile prikupljanje podataka o vašoj aktivnosti na našoj i drugim web stranicama kojima pristupaju.

Treba pregledati politike privatnosti ovih trećih strana kako bi saznali više o njihovim praksama u vezi s kolačićima i kako ih isključiti (opt-out) ako želite.

Vaša privatnost je važna za nas.

Obvezujemo se štititi vašu privatnost. Ova Politika privatnosti objašnjava kakve osobne podatke prikupljamo od vas, kako ih koristimo i otkrivamo, te koja prava imate u vezi s vašim osobnim podacima.

Podatke koje prikupljamo

Može biti da prikupljamo razne podatke o vama, uključujući:

 • Informacije koje nam sami pružite: To mogu biti osobni podaci poput vašeg imena, e-adrese, poštanskog broja i druge informacije koje nam sami pružite putem obrazaca za kontakt ili registraciju na našoj web stranici.
 • Podatke o tome kako koristite našu web stranicu: To mogu biti informacije poput stranica које posjećujete na našoj web stranici, trajanja posjeta i interakcija s elementima na našoj web stranici.

Kako koristimo vaše podatke

Može biti da koristimo vaše osobne podatke za razne svrhe, uključujući:

 • Pružanje i poboljšanje naše web stranice i usluga
 • Odgovaranje na vaše upite i zahtjeve
 • Slanje vam obavijesti i drugog materijala koji bi vas mogao zanimati

Otvaranje vaših podataka

Može biti da otkrijemo vaše osobne podatke trećim stranama u sljedećim slučajevima:

 • Pružaocima usluga: Može biti da podijelimo vaše osobne podatke s pružaocima usluga koji nam pomažu u upravljanju našom web stranicom i pružanju usluga vama.
 • Pravnim i regulatornim tijelima: Može biti da otkrijemo vaše osobne podatke pravnim i regulatornim tijelima ako to zahtijeva zakon.

Vaša prava

Imate pravo pristupiti svojim osobnim podacima koje prikupljamo, a također imate pravo zatražiti da se vaše osobni podaci isprave, blokiraju ili izbrišu.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, molimo kontaktirajte nas na info@intaljo.hr